Pozovite nas 063 7 365 063 | 064 1 154 969

Otkup polovnih automobila Pančevo

Kao i u svim ostalim gradovima u Srbiji, otkup automobila u Pančevu i celom Južnobanatskom okrugu i okolini izvršićemo i brže nego što ste mislili, i to za samo 30 minuta! Vaše je samo da nas pozovete i ponudite nam svoje vozilo ( putničko, teretno,…) i da za njega dobijete najlepšu moguću sumu novca!
Bilo gde da se nalazite na područiju Pančeva mi ćemo poslati našeg agenta za BESPLATNU PROCENU vašeg polovnog automobila i to u najkraćem vremenskom roku. Otkup vršimo u sledećm mestima: Banatski Brestovac, Banatsko Novo Selo, Glogonj, Dolovo, Ivanovo, Jabuka, Kačarevo, Omoljica, Pančevo, Starčevo.
Procedura je jednostavna i laka potrebno je samo da nas pozovete za vaš polovan automobil i
naš stručni tim dolazi i zajedno sa Vama ugovara otkupnu cenu vozila, a potom odlazite u sud ili opštinu da se uradi ugovor o kupoprodaji i isplata na licu mesta. Ne zovite negoga ko će Vas i vaš polovan automobil , vozilo poniziti svojom mizernom ponudom. Pozovite nas jer mi najbolje plaćamo vaš polovan automobil. Od sad lako i brzo možete da prodate vaše polovno vozilo uz najbolje uslove za prodaju vašeg automobila, možete nas kontaktirati na telefone 064 115 4969 ili 063 7365 063 i zatražiti našu besplatnu procenu za vaš auto. Mi negledamo razlog vaše prodaje kao druge agencije i neiskorišćevamo ljude koji su u trenutnoj finansijskoj nevolji, dajemo vam najbolju moguću ponudu za vaš polovan automobil.
Pozovite i nećete zažaliti u najkraćem vremenskom roku imaćete novac u vašim rukama i sa njim možete raditi što god hoćete jer je to vaš novac. Otkup automobila nam je primarna delatnost pa je stoga obavljamo vrlo profesionalno i savesno.
Otkupljujemo sve vrste polovnih automobila bilo koje marke, modele, sva godišta bez obzira stanje auta. Na vama je da odlučite da li ćete da dobijete više novca sa isplatom odmah.

BRZA besplatna procena Vašeg polovnog automobila

Zahtev