Изборник Затворити

Otkup automobila u Beogradu

otkup automobila u beogradu

Naša agencija koja se specijalnizovala za otkup svih vrsta automobila na teritoriji Beograda. Agencija je osnovana sa ciljem da pomgne svim ljudima u prodaji svojih automobila na najbolji mogući način. To znači da ćemo mi iskoristiti sve naše resurse da bismo vama olakšali da dođete do novca koji vam je u ovimteškim vremenima preko potreban.
otkup automobila u beograduKakav god automobil da imate otkup auta Beograd je zainteresovan da ih otkupi. Ne morate više juriti oglašivače i plaćati im skupe oglase. Mi radimo sav posao za vas. Dovoljno je samo da nas kontaktirate i smatrajte da je više od polovine posla urađeno. Naš tim je sastavljen od izuzetno stručnih agenata procenitelja vozila koji će vam u svakom trenutku pomoći bilo da se javite telefonom, meilom ili dođete lično kod nas.
Otkup auta Beograd posluje potpuno legalno i stim u vezi otkupljujemo vozila isključivo od vlasnika automobila, osoba koja imaju ovlašćenje i odobrenje vlasnika ili lica koja imaju pravo otuđenja.
Prodaja vozila preko bilo koje vrste oglašavanja može potrajati danim ili čak nedeljama dok kod nas sav posao završavate u roku od nekoliko sati. Od trenutka kada se odlučite da nas pozovete do trenutka kada držite novac u ruci garantujemo neće proći više od jednog dana pa makar se nalazili i u najudaljenijem kutku Srbije.
Da bismo započeli saradnju potrebno je da nas pozovete i u razgovoru sa našim agentom opišete koje vozilo imate za prodaju, a mi ćemo vama odmah reći koja je to okvirna cena za taj auto. Ono što nas izdvaja u ovakvim stvarima jeste što osnovu za formiranje cene koristimo Nemački EUROTAX katalog, a ne kao druge agencije koje proizvoljno određuju vrednost auta. Posle telefonskog razgovora sa našim agentima dolazi na red i dogovor o mestu sastanka.
Gde god i kad god da se dogovorimo mi možemo da dođemo. Naši stručnjaci će uraditi vizuelni pregled vozila i obaviti tehničke provere i ponuditi vam konačnu cenu. Garantujemo da ćete dobiti veću sumu nego u bilo kojoj drugoj agenciji. Kada završimo sve u vezi sa pregledom automobila sledi najomiljeniji deo za svakog prodavca automobila, a to je isplata.
Isplata je odmah. U istom danu dobijate novac i to na ruke. Ako više volite, iz bilo kojih razloga, neki drugi način isplate, ili možda zamenu za neki drugi automobil ili slično, otkup auta Beograd će vam izaći u susret. Ukoliko vaš auto nije u vozmnom stanju ili je star, dotarajao i slično doćićemo sa šlep službom i odvesti ga. Svi dodatni troškovi idu na naš račun. Tu podrazumevamo sve troškove šlep službe, ako je potrebno, i troškove papirologije. Ne dozvolite sebi da u svom posedu imate auto na kom možete da zaradite a da to ne uradite. Ne dajte da vam bilo kakav auto sedi u garaži ili na parkingu i propada. Pozovite otkup auta Beograd i unovčite ga.