Изборник Затворити

Otkup francuskih automobila

otkup-francuskih-automobila

Francuska automobilska industrija je jedna od najstarijih i najmoćnijih u svetu. Više od milion vozila godišnje izađe sa proizvodnih traka tri svetski poznate francuske kompanije, Reno, Pežo i Citroen.
otkup-francuskih-automobilaNjihova vozila su pre svega simbol za udobnost, ali i za kvalitet. Iako će mnogi reći da su francuski automobili suviše nežni, to jest da nisu toliko izdržljivi, svako ko je ikada vozio bilo koje od ovih vozila će vam reći suprotno.
Kada je reč o cenama ovih automobila one variraju. Sve tri kompanije proizvode vozila za različitu dubinu džepa. Tako su luksuzniji modeli koji se voze u bogatijim zemljama skuplji dok se kod nas najviše mogu naći modeli koji su jeftinija varijanta i naravno oni koji se karakterišu kao polovni. Što se tiče rezervnih delova oni nisu mnogo skupi. Opet postoji određen broj ljudi koji će uvek reći kako su delovi za Francuze preskupi, ali je istina da su na nivou ostalih marki u svojim klasama. To znači kao i svi evropski i severnoamerički modeli.
U našoj zemlji je najpopularniji Peugeot-Pežo. Da li zbog svoje cene, kvaliteta ili nečeg drugog jedno je sigurno, a to je da ga najviše ima na ulicama. U svakom slučaju, svi modeli koji dolaze iz zemlje petlova su kvalitetni i dobro opremljeni, izdržljivi i gotovo pun pogodak.
Najpoznatiji modeli ovih kompanija poslednjih godina su: Pežo 405, 406, 505, 508, 207, 208, 307, 308, 806, 807, Pežo Bokser, Partner itd.
Od (Renault) Renoa tu su Klio, Laguna, Fluens, Talia, Megan, Tvingo, Logan, espejs, Kangu i mnogi drugi.
Citroenovi najpoznatiji modeli kod nas su: C1, C2, C3, C4, Xsara, C5, C8, Berlingo, Jumper itd.

Ukoliko posedujete polovan Francuski automobil i želite brzo da ga prodate i dobijete najviše novca za njega na pravom ste mestu jer naša agencija vrši otkup Francuskih automobila bilo koje marke i modela: Citroen, Peugeot, Renault… Pozovite nas i zakažite procenu, isplatu automobila.