Изборник Затворити

Otkup italijanskih automobila

otkup-italijanskih-automobila

Italijanski automobili su više od pola veka u velikoj meri prisutni na našim prostorima. Sada već tradicionalno partnerstvo između Fijata i Zastave stvorilo je u svojoj istoriji pojedine modele koji su bili izuzetno popularni i pristupačni domaćim kupcima. Direktna posledica toga bio je veliki broj Fijatovih vozila na našim drumovima. Međutim nije samo Fijat taj koji se ovde često viđa na ulicama. Tu su i otkup-italijanskih-automobilaLancia i Alfa Romeo, a u malo manjoj meri je i Porshe, Maserati i druga luksuznija vozila.
Fijat jeste dosta doprineo promociji italijanskih kola kod nas, ali je na njihovu popularnost pre svega uticao i kvalitet. Njihovi automobili su poznati širom sveta i voze se bukvalno na svim meridijanima. Podaci govore da se godišnje u svetu proizvede oko milion vozila sa znakovima italijanskih kompanija.

Koliko italijanski automobili vrede objašnjava i činjenica da se retko prodaje na kilo i recikliraju jer su praktično neuništivi.
Naši vozači vole ove automobile jer nisu skupi, ne troše puno, a i rezervnih delova ima na svakom koraku. To je doprinelo da na domaćem tržištu kako novih tako i polovnih vozila ima dosta italijana, a u poslednje vreme ističe se i najnoviji Fiat 500L koji možete kupiti sada još povoljnije. Gde ima dosta nekih vozila tu ima i dosta trgovine sa istima. Kada je reč o tome oglasi su puni ponude i tražnje za ovakvim kolima.
A kako i ne bi jer su se italijanski automobili pokazali kao dobra opcija bilo da ih koristite za posao, za porodična putovanja ili pak za uživanje u brzini u odnosu na cenu-kvalitet-pristupačnost. Treba pomenuti da je posebno popularan dizajn luksuznijih i bržih četvorotočkaša čija je i cena veća. Među najpoznatijim modelima u poslednje vreme su Fijat Stilo, Bravo, 500L, Grande punto i Doblo. Alfa Romeo je definitivno najpoznatiji po svom modelu 147, a od Lančijinih modela najviše su se istakle Lanča Libra i Ipsilon.
Što se tiče otkupa italijanskih automobila mi tu možemo da vam pomognemo kao retko ko. Naime jedna od specijalnosti naše agencije je i otkup italijanskih automobila. Proceduru za ovaj posao smo toliko pojednostavili da svako može da učestvuje. Nama čak nije bitno ni koliko je star vaš auto i koliko je prešao i koliko troši, jer ako imate auto italijanskog proizvođača na prodaju odmah ga ponudite nama. Kupićemo ga garantovano.
Jedino što je potrebno jeste da nas pozovete. U prvih par minuta ćete saznati sve, jer će vas naši agenti informisati o svemu. Da li se nalazite u Beogradu ili u nekom udaljenom seoceti takođe nije bitno jer ćemo doći do vas i otkupiti vaš auto. U razgovoru sa agentom potrebno je da objasnite koje je godište auto i u kakvom je stanju. Da li ga prodajete za reciklažu, rezervne delove ili regularno kao auto u voznom stanju.
Posle dogovora jedino što treba jeste da sačekate da se naši ljudi pojave kod vas. Besplatno dolazimo i radimo procenu vašeg auta. Svi troškovi papirologije su naši. Vi ništa ne plaćate. Mi ćemo završiti poslove u opštini ili kod drugih institucija jer ste nam kao klijent jako bitni i nećemo da se maltretirate sa dugačkim redovima i čekanjem u istim. Isplata je u kešu ili kako vi poželite. Pozovite nas i prodajte nam vaš auto jer mi vršimo otkup Italijanskih automobila.