Изборник Затворити

Otkup polovnih automobila sve zastupljeniji u Srbiji

otkup polovnih automobila u srbiji

Otkup polovnih automobila u Srbiji je sve zastupljenija delatnost. Iz različitih razloga građani Srbije se opredeljuju za ovu uslugu bilo da žive u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevacu, Šabacu, Subotici ili Čačaku. Njihova potreba da za što kraći rok prodaju svoj polovni automobil za što veći iznos dovode ih do usluge otkupa polovnih automobila, koja se ispostavila kao dobar servis za njih.

Otkup polovnih automobila Srbija

otkup polovnih automobila u srbijiKada određene grana u trgovini ili industriji počne da cveta to je uvek razlog za slavlje. Ovo se naročito odnosi na zemlje poput Srbije u kojima je ekonomija godinama uništavana na razne načine pa čak i na one najnasilnije, to jest bombardovanjem.
Ali da ne mračimo mnogo. Istraživanja su pokazala da svake godine promet polovnih automobila poraste za desetak odsto, a nekad i mnogo više za par meseci. Razni faktori utiču na ovu situaciju i mi se nećemo mnogo baviti time. Pomenućemo samo to da kad neka zemlja iz koje se uvoze kola promeni propise kako bi se oslobodila tolike količine starijih vozila uvoznici iz siromašnih zemalja pohrle i prebacuju automobile u svoje države.
To se dešava i kod nas. I za nas je ta situacija jako dobra. Bogate zemlje se, za njihove standarde, oslobađaju starijih vozila dok siromašnije zemlje na taj način obnavljaju vozni park relativno novijim automobilima. Zbog cele ove priče i otkup polovnih automobila među građanima raste. Naravno, mnogo bi bilo bolje da toliko raste prodaja novih kola, ali za sada je i ovo odlično.

Domaći vozači konačno imaju priliku da po malo povoljnijim cenama voze dobre automobile. U tim situacijama dolazi i do toga da ljudi u kraćem vremenskom periodu žele i da zamene svoj auto nekim drugim i tu konačno mi stupamo u akciju.
Naša agencija već dugi niz godina radi otkup polovnih automobila na teritoriji cele zemlje i na taj način omogućavamo ljudima do dođu do dodatnog novca kako bi uspeli da pazare neki od gorepomenutih auta.
Priča je sledeća. Našli ste auto iz uvoza, polovan, koji vam se dopada, ali za koji eto nemate dovoljno para. Međutim posedujete stariji automobil koji biste mogli da prodate. E sad, umesto da ga stavite u oglas i čekate da vas neko pozove pa da se cenkate sa potencijalnim kupcima i sve ostalo vi pozovete nas i obavimo takozvani otkup polovnih vozila u Beogradu.
Ovo ne važi samo za glavni grad, jer mi imamo razgranatu mrežu saradnika i agenata u svim većim gradovima u Srbiji. Potrebno je da nam se javite i opišete vaš auto. Ovaj koji već imate. Mi ćemo vam ponuditi cenu zasnovanu na katalogu cena EU koji određuje tržinu vrednost auta i koju, sigurni smo, nećete moći da odbijete.
Gde god da se nalazite naš agent i procenitelj dolaze do vas, pregledaju vozilo i sklapaju ugovor sa vama. Isplata je odmah u kešu ili već na način koji vi odaberete. Ipak, neko više voli na račun da mu legne uplata. Ukoliko se desi da auto ne može da se pokrene ili nije u voznom stanju, to jest fali neka manja popravka, ni to nije problem jer imamo profesionalnu šlep službu kojom ćemo prebaciti vozilo kod nas.
Svi troškovi potrebne papirologije kao i transporta vozila idu na naš račun. Vaše je amo da nas pozovete i rešili ste više od pola posla. Nemojte dozvoliti da vam malo novca fali za novi polovan auto i da zbog toga propustite da ga nabavite. Pustite da vam pomognemo. Zaradite na našim uslugama. Uživajte.