Изборник Затворити

Otkup polovnih automobila za delove

otkup polovnih automobila za delove

Čestootkup polovnih automobila za delove se dešava da ljudi imaju auto koji nije u voznom stanju i spremni su da ga se reše tako što će ga baciti u neki jarak ili oterati na selo. Međutim to je potpuno pogrešna varijanta. Postoje načini kako da zaradite i u slučajevima kada ste sto odsto sigurni da vam je u garaži samo gomila krša. Osim toga bićete i društveno odgovorni prema okolini tako što ćete se aktivno uključiti u zaštitu životne sredine.
Naime u pitanju je otkup polovnih automobila za delove. Iako posedujete auto za koji ste sigurni da ništa ne vredi praksa je pokazala da na svakom od takvih vozila postoje delovi koji se mogu opet iskoristiti. Zato vam mi nudimo tu opciju otkupa vozila za delove.
Procedura je jednostavna. Potrebno je da nas pozovete i kažete o kakvom se automobilu radi i koje je godište. Naš agent dolazi kod vas gde god da se nalazite i radi beplatnu procenu vrednosti vozila. Posla toga dobijate ponudu za koju garantujemo da je nećete odbiti. Troškovi šlep službe su naši što znači da vi ništa ne plaćate već zadovoljno trljate ruke što vam je neko odneo gomilu metala i uz to vam još i platio.
Osim ovoga specijalizovali smo se i za otkup automobila za otpad tako da i ako nema korisnih delova na vašem pokvarenom vozilu to uopšte ne treba da vas brine. Mi otkupljujemo sve vrste polovnih auta pa čak i kada u u kvaru.
Naš cilj je da zaradite i vi. Novac je svima potreban i mi smo našli načina kako da profitiramo svi. Vi što imate gomiletinu krša na parkingu i pitate se kako najbolje da se rešite istog odmah da znate da je svaka računica u kojoj sami organizujete ovu akciju loša po vas. Više nema potrebe da obilazite otpade i reciklažne centre koji vam, proverili smo, uvek daju manje novca.
U ovom slučaju, kao što je pomenuto, dovoljno je da nas pozovete. Gde god da se nalazite, pa čak i na najvišljoj planini gde ima samo blatnjavi put koji nije osvetljen, mi dolazimo u roku od par sati. Naša usluga otkup polovnih automobila za delove vam omogućava da lako i brzo prodate po najvećoj otkupnoj ceni. Jer automobil za delove uvek više vredi od opcije otkup automobila na kilo.
Imamo izuzetno razgranatu mrežu saradnika koji često mogu da budu kod vas u roku od sat vremena. Nemojte dozvoliti da vam nešto što može doneti zaradu bez veze stoji na trotoaru ili parkingu prekriveno ciradom i služi kao ve ce za životinje sa ulice. Budite mudri i ekološki prosvećeni i javite se za otkup automobila na kilo.
Jednostavna stvar. Izmerite koliko je težak auto puta cena po jednom kilogramu i eto vaše zarade. To što kola ne mogu da se pomere sa mesta i što su točkovi zapekli i nije vaša briga. Pustite nas da radimo i vama donesemo novac.
Što se tiče isplate ona je odmah i u kešu, a ako se pojave neki dodatni troškovi mi ćemo ih pokriti. Otkup polovnih automobila za delove, otkup automobila za otpad i na kilo je još jedan od lakših načina kako da zaradite na nečemu što vam više ni na koji način ne koristi.  Ova usluga važi uglavnom za sve modele polovnih i starih automobila koji su još uvek atraktivni na putevima Beograda, Novog Sada, Srbije… Ukoliko smatrate da vam odgovara naša opcija otkup polovnih automobila za delove pozovite nas i zaradite sa na nama. Isplata je maksimalna i verujte najbolja u Srbiji.