Изборник Затворити

Otkup službenih vozila

otkupljujemo sve vrste sluzbenih vozila

otkupljujemo sve vrste sluzbenih vozilaDanas skoro svaka firma, bez obzira na njenu veličinu i ozbiljnost poslovanja poseduje vozilo, takozvani službeni automobil. Bez obzira mi vrsimo na to koliko su korišćena ova kola često nisu baš na nekoj velikoj ceni jer je u narodu ustaljeno mišljenje da se o njima i nije baš vodilo računa. Ljudi umeju da kažu “ma to su svi vozili i drndali”. Međutim nama je stalo i do tih vozila.

Otkup automobila od firme
Mi razumemo situaciju u kojoj je neki privatnik koji bi želeo da obnovi svoj vozni park i želi da proda korišćena vozila. U tim slučajevima za otkup sluzbenih vozila naša agencija je prava adresa za takve. Bilo da je za autom prestala potreba zbog promene obima posla ili zbog toga što se firma preorjentisala na drugačiji biznis kod nas ćete uvek naići na razumevanje i otvorene ruke za skoro svaki oblik saradnje.
Ako ste zabrinuti za to što vaš službeni auto ili kombi nece dobro proći na tržištu, jer mu je pređena kilometraža poveća ili je čak na nekim mestima udaren, farba izguljena ili slično, uopšte nemojte da se brinete.
U našem slučaju takve stvari nisu od presudnog značaja za otkup. Nama je najbitnije da vi budete zadovoljni i zato dajemo ubedljivo najbolju cenu, a to možete i da se raspitate kod naše konkurencije.
Ono što morate da znate jeste da kod nas jedino trebate da okrenete jedan broj telefona i praktično ste rešili problem. Vaš službeni automobil je na dobrom putu da bude kupljen, a vi da zaradite. posle tog prvog poziva u kome našem agentu opišete vozilo, kažete koje je godište i pojedine karakteristike, dobićete najbolju moguću ponudu za to vozilo. Sledeći koraci su naši, a vi udobno čekate kod kuće ili ste u firmi i radite druge poslove.
Naši agenti su u stanju da dođu do vas u roku od nekoliko sati najkasnije. Ukoliko ste u nekom većem gradu možemo stići do vas čak i za pola sata. Kada naši agenti dođu kod vas uradiće pregled vozila i procenu. Dolazak i procena su potpuno besplatni. Odmah posle toga možete da računata da ste završili posao jer sledi davanje ponude i plaćanje. Isplata je u kešu i na licu mesta. Ako imate drugačiju želju u vezi sa isplatom i to ćemo rešiti na način koji vi odredite.
U slučaju da je vaše službeno vozilo na bilo koji način oštećeno odmah da znate da to nama ne predstavlja nikakav problem. Bez obzira na to kakvo je i koliko je oštećenje mi ćemo vam ponuditi otkupnu cenu. Čak i ako je automobil na parkingu i nije u voznom stanju mi imamo dovodimo profesionalnu šlep službu i odvozimo auto.
Čak i ako se ispostavi da je auto potpuno beskoristan za saobraćaj mi ćemo ga otkupiti za delove ili za reciklažu i tako vas poštedeti svih mogućih peripetija oko toga. Sva dokumentacija koja dolazi sa ovakvim poslom ide na naš račun i mi ćemo sve obaviti.
Vaše je jedino da uzmete novac. Radimo svakoga dana, a za pojedine slučajeve kada žurite sa prodajom imamo opciju hitnog otkupa. Tada sve svoje resurse stavljamo vama na raspolaganje i praktično ste klijent koji ima najveći stepen prioriteta.
Javite se i proverite zašto nas samo hvale i zašto su svi naši klijenti zadovoljni.