Изборник Затворити

Reciklirajte staro za novo – Fiat akcija

reciklaza-fiat500l-staro-novo

Nove pogodnosti za kupovinu Fiat automobila

Kompanija “Krajsler Fijat automobili Srbija” pokrenula je u ponedeljak 4. maja. 2015god., novu veliku prodajnu akciju. Naime, glavna ponuda je reciklaža zatim prodaja staro za novo i na kraju prodaja za keš sa popustom. Zahvaljujući ovoj prodajnoj kampanji svi koji još poseduju auto star dvadesetak godina moći će da ostvare popust od 2500 evra za kupovinu novog Fijata 500L ili Krajslera.
 reciklaza-fiat500l-staro-novoPrethodna slična Fijatova kampanja bila je pre skoro sedam godina i kako je primećeno donela je dobre rezultate. Na ulicama se pojavilo dosta novih vozila, a i kompaniji je povećana prodaja. Slična stvar, povećanje prodaje, bila je i ovaj put glavna motivacija za menadžment fabrike u Kragujevcu. Uprava se dosetila da na ovaj način doskoči lošoj situaciji na srpskom tržištu automobila i podigne broj prodatih vozila.
Onima koji ne znaju kako na ovaj način da dođu do novog auta odmah da kažemo da je procedura vrlo jednostavna. Za popust od 2500 evra potrebno je da imate auto koji je star 20 i više godina. Da li je u voznom stanju ili nije to nije bitno, a naš je savet da tu situaciju maksimalno iskoristite. Izvucite bilo kakav automobil koji vam je stajao na parkingu pokriven ciradom ili šatorskim krilom, probijte se kroz krš u garaži, ili bilo gde, gde ste odložili vozilo koje je već pojeo zub vremena i iskoristite priliku.
Odvezite ili odšlepujte taj auto u bilo koji ovlašćeni reciklažni centar i dajte im da se pobrinu za njega. Vase je da uzmete potvrdu, sertifikat ili priznanicu da ste to uradili. Sa njom možete da odete u bilo koju Fijatovu poslovnicu i ostvarite popust na kupovinu novog auta, a posebno na model 500L.
Ono što je zanimljivo, a što je za naše uslove veoma korisno, je i to da mogu i mlađi automobili da budu reciklirani i da sa njima imate popust. Doduše nešto manji, ali je svaka ušteda dobro došla.
“Veoma je jednostavna računica, ako uzmemo ‘fijat 500l pop’, koji košta 12.900 evra, i ako date automobil star 20 godina u reciklažu, dobijate popust od 2.500 evra – što znači da vas automobil košta samo 10.400 evra. Ako je auto star od 15 do 20 godina, taj popust je 2.000 evra, za keš je popust 1.000 evra i ako imate automobil polovan, a nije za uništavanje, ako ga dajete ‘Fijatu’ ili njegovom dileru – dobijate još 1.500 evra podsticaja na njegovu tržišnu cenu”, rekao je RTS – u Umberto Janučeli, komercijalni direktor “Fijat automobila Srbije”.
Realno gledano ovo je jako dobra stvar. Auto koji nov košta skoro 13000 evra možete dobiti za malo vise od 9000€ tačnije za 9400€. Naravno ukoliko imate keš onda za još hiljadu evra manje.
Pored ovoga Fijat nudi i beskamatno kreditiranje od 9000 evra koje je sam organizovao. Komercijalne banke sa tim nemaju veze što dodatno pogoduje prosečnom srpskom domaćinu. Osim popusta za konkretno 500L pomenute subvencije važe za sve modele. Od najskupljih terenaca do najjeftinijeg Punta.

Za više detalja o reciklaži i uslovima, detaljima pogledajte na zvaničnom sajtu Fiat Srbija-reciklaža.