Изборник Затворити

Otkup havarisanih automobila

Mi otkupljujemo i polovne havarisane automobile. Ne gubite vreme tražeći nekoga ko će vremenom vratiti vaš automobil u prvobitno stanje, jer je to prosto nemoguće. Mi ćemo izvršiti transport vašeg vozila potpuno besplatno, i doći odmah po vašem pozivu na željenu adresu. Najbolja opcija jeste da unovčite kod nas vaš havarisani automobil, i sa novcem u džepu odete i kupite sebi neki drugi auto koji je dobar i zadovoljava vaše potrebe.

Mi plaćamo bolje od drugih, proverite!
Ako u dvorištu, garaži ili na parkingu imate stari automobil ili dovoljno oštećen da nikako ne možete da ga vozite, a pri tom nemate dovoljno novca da ga popravljate ili mu možda više ni porpavke ne bi pomogle pozovite nas jer mi imamo rešenje za vas. Nemojte ulagati gomile novca u auto samo zato što ste emotivno vezani za njega. Prodajte ga nama po najboljoj ceni koju vam nudimo i sakupite dodatni novac za drugi automobil ili bilo kakvu drugu stvar koja vam je neophodnija. Mi radimo otkup havarisanih automobila i ne biramo ni marku ni klasu ni težinu oštećenja.

Nemojte da razbijate glavu zbog automobila koji ste slupali. Nemojte se odlučivati za skupe popravke i nepotrebno bacanje para. Vaš auto nikad neće biti kao pre. Umesto da ulazite u nepovoljne vinansijske aranžmane sa auto-majstorima pozovite nas i ponudite nam vozilo. Mi kupujemo vaš slupani ili havarisani auto. Proverite sa našim agentima zašto smo među najboljim firmama u ovom poslu u zemlji i uverite se da smo efikasni i izuzetno profesionalni.

Nezavisno od učinjene štete, ili od toga gde se nalazite u Srbiji, naši agenti će vas posetiti i obaviti sve potrebne konsultacije i dogovore sa vama. Vaše je da nas pozovete i rešite se četvorotočkaša koji vam zadaje muke. Nije nam bitno da li je auto sa stranim registarskim oznakama ili je neregitrovan mi hoćemo da ga otkupimo od vas. Mi želimo da vi zaradite.

Sve obaveze u vezi sa ovim poslom završavamo u roku od nekoliko sati. Besplatno dolazimo i procenjujemo vozilo, a svi troškovi oko papirologije i raznih procedura su naš trošak. Isplata je istog dana po obavljenom poslu i to na način na koji vi izaberete.

Nemojte misliti da je nemoguće da prodate auto koji je toliko uništen da mislite da samo možete da ga bacite u jarak. Ponudite ga nama i zaradite novac koji vam je sigurno izuzetno potreban. Naš tim agenata je jedan od najiskusnijih u zemlji i sve će učiniti da postignete dogovor koji vam najviše odgovara. Brige oko dokumentacije nisu vaša stvar. Radimo sve bez posrednika i pružamo najkvalitetniju uslugu koju možete da zamislite. Pozovite nas i dozvolite da otkupimo havarisani auto.
Uverite se u naš profesionalizam i kvalitet!

Pozovite nas još koliko danas, sklopite posao i zaradite na nečemu za šta ste mislili da vam je teret.