Изборник Затворити

Otkup polovnih automobila na kilo – Najbolja cena

Ako u dvorištu imate auto koji više ne biste mogli da prodate kao putničko vozilo, ne služi vam ničemu osim da vam zauzima mesto u garaži, dvorištu ili na parkingu i ne znate šta ćete sa njim ne brinite. Mi vam pružamo mogućnost da zaradite čak i na takvom vozilu. Garantovano nećete odbiti našu ponudu da dobijete novac tako što ćete ga prodati nama i to „na kilo”.
Pozovite za otkup polovnih automobila „na kilo“!

otkup automobila na kiloBavimo se otkupom automobila „na kilo“ tako što procenjujemo vaše vozilo i ukoliko vam odgovara cena koju vam nudimo mi ćemo ga otkupiti. Besplatno dolazimo i procenjujemo stare automobile svih vrsta, klasa i marki. Otkupljujemo sve! Nemojte nasedati na priče sakupljača sekundarnih sirovina. Oni nemaju besplatan prevoz, a takođe nude i nepovoljno visoke cene otkupa automobila „na kilo”.
Auto koji se pretvorio u neupotrebljivi krš više ne mora da bude vaša briga. Pozovite nas i uverite se u naše najpovoljnije cene i visoki profesionalizam. Ne trošite vreme i novac jureći po otpadima kad sve možete da završite bukvalno iz fotelje jednim pozivom. Brzo, lako i jednostavno. Posle obavljenog razgovora sa nekim od naših agenata, do vas dolazimo u najkraćem mogućem roku bez obzira gde se nalazite.
Garantovano dobijate najbolje cene i vrhunsku uslugu. Jednostavno vašu brigu prebacite na nas. Potpuna nam je nebitno šta ste radili sa kolima i ne zanimaju nas motivi za to da ga se otarasite. Pozovite nas i uverite se da smo najbolji i najozbiljniji u ovom poslu.
Uopšte nije važno da li je registrovan, da li ima tablice, da li je stranac ili je havarisan… Mi ćemo ga u svakom slučaju otkupiti. Svi troškovi transporta padaju na naš teret kao i svi prateći troškovi poput merenja itd.
Isplata je u istom danu u kešu tako da ne morate ni za šta da se brinete. Jednostavno sve obaveze u vezi sa gomilom gvožđa prepustite nama. Dolazimo sa šlep službom i transportujemo ga potpuno besplatno.