Изборник Затворити

Otkup stranaca

Ako u svom vlasništvu imate polovan automobil sa stranim tablicama a želite da ga prodate, imajte na umu da mi otkupljujemo i takva vozila. Potrebno je da automobil poseduje sve papire koji pokazuju da je auto regularan. Bitno je da emisiona klasa motora ispunjava EURO3 normu.
Pozovite nas, ili nas kontaktirajte putem e-maila i raspitajte se koja bi bila otkupna cena za Vaš automobil. Napominjemo da se otkup vrši u skladu sa katalogom EUROTAX, gde imamo uvid u realne cene za ono što nam nudite.

otkup stranacaOtkupljujemo sve marke: Audi, Alfa Romeo, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Kia, Nissan, Renault, VW,… i mnoge druge kao i sve modele, karoserije.
Pozovite nas, i prodajte svoj automobil sa stranim tablicama po konkurentnoj ceni koju Vam niko drugi neće ponuditi.
Ako ste uvezli auto iz neke od zemalja Evropske unije ili bilo koje druge strane zemlje, došli ste njime sa privremnog rada ili vam ga je neko od rođaka poklonio i više niste zadovoljni njime ili želite da ga promenite mi ćemo se potruditi da vam pomognemo u tome. Nije bitno da li je prešao mnogo kilometara ili je služio za prevoz robe i materjala, a niti koliko je star. Mi otkupljujemo strance bez pitanja i isplaćujemo vas odmah.
Pozovite nas odmah jer mi vršimo otkjup automobila sa stranim tablicama iz svih delova sveta. Ne biramo čak ni ako je vozilo havarisano, delimično oštećeno, slupano ili hoćete da ga prodate za delove ili je sa lizinga. Mi ćemo vam pomoći da ga zamenite i zaradite novac koji vam je preko poreban.
Pozovite nas i naši agenti će doći do vas bilo gde da se nalazite u Srbiji. Naš dolazak i procena vozila je potpuno besplatna, a vi možete da očekujete samo najbolju novčanu ponudu od nas. Ukoliko je slučaj da vaš auto uopšte nije u voznom stanju, a stranac je, ne očajavajte. Mi vršimo i otkup na kilo, otkup za reciklažu ili za otpad.
Nemojte lupati glavom o zid i razmišljati šta ćete da radite. Kontaktirajte nas i uverite se koliko smo profesionalni i koliko dobro možete da zaradite. Mi ćemo rešiti sve vaše probleme u vezi sa ovakvim vozilom. Nemojte da vam skuplja prašinu ili da zauzima garažu, parking ili leži u dvorištu i rđa. Unovčite taj auto i zaradite.
Sve procedure i potrebna papirologija je naša briga. To je za vas sve besplatno. Mi obezbeđujemo prevoz šlep službom i završavamo sve poslove. Vaše je samo da nas pozovete i uverite se koliko smo profesionalni i kvalitetni.