Изборник Затворити

Otkup polovnih TAXI vozila

Ako u svom vlasništvu imate polovan automobil ili vozilo koji je imao funkciju taxija i teško vam ide prodaja takvog vozila, pozovite nas jer mi vršimo i otkup polovnih automobila taxi vozila. Teško se prodaje auto koji je prešao znatno veći broj kilometara i u sebi vozio putnike i prtljag. Zato postojimo mi koji otkupljujemo taxi vozila, a plaćamo bolje od drugih agencija koje se bave otkupom automobila. Prilikom otkupa ne uzimamo u obzir kilometražu, i to što je vaš auto imao funkciju taxi vozila. Plaćamo potpuno realno, na osnovu EUROTAX kataloga. Ne oklevajte već proverite i uverite se da mi vršimo otkup TAXI polovnih automobila bez obzira na pređene kilometre, proverite pozovite nas na telefone 064 115 496 69 ili 063 7365 063.
otkup taxi vozilaViše ne morate da se brinete šta ćete sa vašim automobilom koji vas je dugo služio i koji vam je koritio i za taxi prevoz. Mi imamo rešenje za vas. Pozovite nas i dogovorite sa nama otkup vašeg taxi vozila. Nas ne zanima koliko dugo ste ga koristili za taxi ulsuge, niti koliko ste ga opterećivali i kojim sve teretom. Da li ste u njemu vozili samo ljude ili ste prevozili i drvnu građu, cement ili bilo kakve mašine nama nije bitno. Nama je jedino bitno da vam na najbolji način izađemo u susret.
Ukoliko želite da zamenite polovni taxi auto nekim novim ili drugačijim vozilom, a nemate dovoljno novca i plašite se da bi vam potencijalni kupsci ponudili manje novca mi smo tu za vas najbolje rešenje. Besplatno procenjujemo, dolazimo i prevozimo vaš auto. Svi troškovi papirologije idu na naš teret. Vi samo treba da nas pozovete i ponudite nam da na otkup taxi vozilo.
Procedura je izuzetno jednostavna. Samo nas kontaktirate i u vremenskom intervalu koji se meri satima dolazimo do vas. Nije bitno u kom se gradu nalazite. Naši agenti će stići do vas i u dogovoru sa vama rešiti sve što vas zanima. Ukoliko želite sa našim agentom možete obići sve potrebne ustanove i ispratiti kompletnu proceduru prenosa vlasništva kako biste se uverili u naš kvalitet i profesionalizam.
Mi nemamo konkurenciju u oblasti otkupa taxi vozila. Najbolje plaćamo i zato nas zovu ljudi iz cele zemlje.
Otkupljujemo sve vrste taksi vozila i sve modele. Sa nama je transparentno i po zakonu.
Ne dozvolite da Vam neko da mnogo manje novca, ili da Vas isplaćuje u ratama. Uradite sve odmah sa najboljom i najiskusnijom agencijom u Srbiji!