Изборник Затворити

Otkup polovnih automobila za delove

Ukoliko posedujete automobil koji nije u voznom stanju ili se često kvari i jednostavno postaje preskup i želite da ga prodate za delove, tu smo. Otkupljujemo sve automobile za delove i delove pojedinačno. U obzir dolazi i automobil koji je polovan i ima strane tablice čija emisiona klasa motora nije EURO3. Nije bitno stanje Vašeg vozila, godište, karoserija, marka, model.
otkup polovnih automobila za delovePonudite nam svoj automobil za delove, a mi ćemo Vama ponuditi najbolju cenu!
Nudimo najviše cene i najbolju uslugu. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje i želite da Vam pomognemo da prodate staro vozilo, kontaktirajte nas. Otkupljujemo sve čak i ono sto Vam se možda čini da niko ne bi kupio. Pozovite nas i mi ćemo vam ponuditi najbolju moguću cenu za bilo koji ili više delova sa vašeg automobila.
Dolazak naših agenata i procena stanja delova ili havarisanog vozila su potpuno besplatni. Vaše je samo da se rešite vozila koje vam smeta. Postoji i opcija otkup havarisanih vozila, ukoliko vozilo nije za reciklažu a treba mu neka krupnija ili sitnija popravka. Ne oklevajte i pitajte nas sve sto vas zanima, svaka roba ima svog kupca, a vaš kupac smo mi. Neka novac ne propada u starom gvožđu, otkupićemo vozila u svim stanjima na teritoriji cele Srbije i Beograda.
Pored ove usluge, nudimo vam i otkup havarisanih automobila i otkup automobila na kilo. Sve može i znajte da sigurno radimo u vašem najboljem interesu.
Ozbiljnost i profesionalnost našeg rada ogleda se u tome što je isplata odmah, na ruke, istog dana. Prevoz delova ili vozila su naša briga i mi to plaćamo.
Sasvim je ne bitno gde se nalazite. Bilo da ste u beogradu, Pančevu, Subotici ili Kraljevu i Čačku jedan telefonski poziv je dovoljan da se sve dogovorimo. Dolazimo u najkraćem roku, odnosno čak istog dana. Ne dozvolite sebi da vam se garaža ili bilo koji drugi potencijalno koristan prostor napuni automobilskim starudijama rešite se svega što vam ne treba i pritom zaradite novac na način na koji niste ni verovali da je moguće.Kod nas je sve moguće. Pozovite nas i dozvolite nam da otkupimo vaš automobil za delove.