Изборник Затворити

Otkup automobila za otpad – Auto otpad Beograd

Ukoliko imate stari polovan automobil, koji je totalno ili delimično havarisan ili oštećen, i koji vam samo zauzima mesto ili možda nemate gde da ga držite grešite ako mislite da vam ne može doneti ništa dobro. Nemojte da očajavate. Otarasite se stare metalne olupine tako što ćete ga prodati upravo nama i zaraditi na tim neupotrebljivim komadima metala. Jednim udarcem ćete se rešiti vozila i pretvoriti ga u korisno – novac.
otkup-polovnih-automobila-za-otpadJoš jedna od naših mnogobrojnih usluga koje vam mi nudimo jeste i otkup automobila za otpad. Više ne morate da obilazite razne otpade, trošeći drogoceno vreme i još dragoceniji novac istražujući gde je najpovoljniji otkup automobila za otpad. Kod nas imate ubedljivo najbolje cene i vrhunsku uslugu. Potrebno je samo da nas pozovete i u najkraćem objasnite o kakvom je vozilu reč i u kakvom je stanju, a mi ćemo za sve drugo da se pobrinemo. Troškovi procene i transporta mi plaćamo, a neko od naših zaposlenih dolazi u najkraćem mogućem roku.
Otkupljujemo sve vrste vozila. Nije bitno koje su marke. Ako želite da se automobila koji više ni malo nije u voznom stanju pozovite nas i dobijate novac na ruke za nešto šta ste smatrali potpuno beskorisnim, a troškove transporta i procene snosimo mi. Naše osoblje je posvećeno i visokoprofesionalno.
Pozovite naš dobro poznat telefon 063 7365 063 ili 064 115 4969 i ponudite nam vaše vozilo za auto-otpad. Mi vas isplaćujemo odmah, i odvozimo vaš auto.

Vaše je samo da nas pozovete, i dobijete finu sumu novca za vaš stari auto.