Изборник Затворити

Otkup polovnih automobila za reciklažu

Automobile koji vam stoje na parkingu ili u dvorištu, ili prosto ne znate šta ćete sa njim, predlažemo vam da nam ponudite taj auto kako biste ga se „otarasili“ a pritom i unovčili. Prosto je i jednostavno. Samo nas pozovite jer vršimo otkup polovnih automobila za reciklažu. Bitno je da ste vlasnik ili imate punomoćje nad tim autom. Mi dolazimo u istom danu i isplaćujemo vas, a svi troškovi vezani za transport spadaju na naš teret.
Pozivom na naš broj ili putem e-maila ponudite vaše vozilo nekome ko će sigurno otkupiti vaše vozilo za recikažu i platiti najbolje.
otkup polovni automobila za reciklažuAko imate automobil ili bilo kakvo drugo vozilo koje je neupotrebljivo i ne znate šta ćete da radite sa njim mi vam dajemo ponudu koju teško da možete da odbijete! Ne morate da razbijate glavu o tome gde i kako ćete se otarasiti gomile gvožđurije. Ne razmišljajte o tome da ga bacite u reku ili ostavite na nekoj poljani da trune. Umesto toga pozovite nas i dogovorite se za otkup automobila za reciklažu.
Besplatno dolazimo do vas i kupujemo vozilo u kakvom god da je stanju. Nije bitno da li je registrovano ili ne i da li je bilo sa stranim registarskim oznakama. Nas to ne zanima. Nama je bitno da vi zaradite na nečemu što ste hteli da bacite.
Kupujemo vozila svih veličina i kategorija. Sve što vam smeta, zauzima bilo kakav koristan prostor u dvorištu ili garaži ili vam stoji na parkingu. Mi ćemo sve to izmeriti i dogovoriti se sa vama da ni na koji način ne budete oštećeni. Prevoz ovih vozila je naša briga. Vi ni o čemu ne morate da razmišljate. Dovoljno je da nas pozovete i sve prelazi na nas. Mi brinemo o vama i dajemo najbolje cene.
Uverite se u našu profesionalnost i efikasnost i ne brinite za isplatu. Isplata je istog dana. Na ruke i u gotovini. Proverite zašto nam je toliko ljudi poklonilo poverenje i zašto su svi zadovoljni našim uslugama prodaje automobila za reciklažu. Ako želite da se dogovorite sa nama za drugu vrstu otkupa može i to. Otkupljujemo polovne automobile na kilo i za delove.
Načini isplate uvek ostaju isti. Nemojte obilaziti otpade i lakoverno slušati priče sakupljača sekundarnih sirovina. Mi smo specijalizovana firma za ovakve poslove. Dolazimo u najkraćem mogućem roku, sa šlep službom i procenjujemo vozilo. Svi ovi troškovi su na naš račun. Vaše je samo da se odlučite na prodaju automobila za reciklažu.