Изборник Затворити

Otkup polovnih automobila Pančevo

Kao i u svim ostalim gradovima u Srbiji, otkup automobila u Pančevu i celom Južnobanatskom okrugu i okolini izvršićemo i brže nego što ste mislili, i to za samo 30 minuta! Vaše je samo da nas pozovete i ponudite nam svoje vozilo ( putničko, teretno,…) i da za njega dobijete najlepšu moguću sumu novca!
Bilo gde da se nalazite na područiju Pančeva mi ćemo poslati našeg agenta za BESPLATNU PROCENU vašeg polovnog automobila i to u najkraćem vremenskom roku. Otkup vršimo u sledećm mestima: Banatski Brestovac, Banatsko Novo Selo, Glogonj, Dolovo, Ivanovo, Jabuka, Kačarevo, Omoljica, Pančevo, Starčevo.
Procedura je jednostavna i laka potrebno je samo da nas pozovete za vaš polovan automobil i
naš stručni tim dolazi i zajedno sa Vama ugovara otkupnu cenu vozila, a potom odlazite u sud ili opštinu da se uradi ugovor o kupoprodaji i isplata na licu mesta. Ne zovite negoga ko će Vas i vaš polovan automobil , vozilo poniziti svojom mizernom ponudom. Pozovite nas jer mi najbolje plaćamo vaš polovan automobil. Od sad lako i brzo možete da prodate vaše polovno vozilo uz najbolje uslove za prodaju vašeg automobila, možete nas kontaktirati na telefone 064 115 4969 ili 063 7365 063 i zatražiti našu besplatnu procenu za vaš auto. Mi negledamo razlog vaše prodaje kao druge agencije i neiskorišćevamo ljude koji su u trenutnoj finansijskoj nevolji, dajemo vam najbolju moguću ponudu za vaš polovan automobil.
Pozovite i nećete zažaliti u najkraćem vremenskom roku imaćete novac u vašim rukama i sa njim možete raditi što god hoćete jer je to vaš novac. Otkup automobila nam je primarna delatnost pa je stoga obavljamo vrlo profesionalno i savesno.
Otkupljujemo sve vrste polovnih automobila bilo koje marke, modele, sva godišta bez obzira stanje auta. Na vama je da odlučite da li ćete da dobijete više novca sa isplatom odmah.