Изборник Затворити

Najčešća pitanja za otkup polovnih automobila

Zašto otkup?
Ako se pitate zbog čega baš otkup automobila, mi ćemo Vam najiskrenije odgovoriti na to pitanje.
Prodaja Vašeg automobila zahteva dosta vremena i truda, ali i čekanja pravog kupca za Vaš automobil. Postoji dosta načina da oglasite svoj automobil: da obavestite prijatelje i poznanike pa ukoliko saznaju da neko traži auto koji Vi prodajete da Vas predloži, da na svoj auto zalepite papir sa natpisom“na prodaju“ i upišete ispod svoj kontakt telefon, da ga oglasite u nekim novinama, da ga postavite na neki internet sajt za prodaju polovnih automobila,… Trošite dosta energije a pitanje je da li ćete uspeti da prodate svoj auto u neko skorije vreme.
Zato otkup!
Pozovete nas, ponudite automobil koji imate (čiji ste vlasnik ili ovlašćeno lice) i prodate ga istog dana. Ne morate da gledate u telefon i čekate da li će Vas neko pozvati i doći da pogleda ono što Vi nudite. Mi dolazimo odmah, isplaćujemo Vas, i završavamo posao u obostranu korist.
Kada dobijate novac?
Ako se odlučite da baš mi otkupimo Vaše vozilo, bićete isplaćeni odmah na licu mesta. Mi dolazimo, otkupljujemo Vaš auto, u najbližem sudu ili opštini pravimo kupoprodajni ugovor ili ovlašćenje i odlazimo ostavljajući Vam novac u rukama istog trenutka.
Ne otplaćujemo Vam u ratama, delovima, niti ostavljamo posao nedovršen u bilo kom smislu, jer kako kažu: „Čist račun-duga ljubav.“ U ovom slučaju-dobra saradnja.
Koja je cena za vaš auto?
Prva stvar o kojoj razmišljate kada prodajete auto jeste cena Vašeg automobila.
Kada se vrši procena automobila, postoje različiti uglovi gledanja, nekada realni, a često nerealni. Neki ljudi precenjuju automobile, a neki potcenjuju. Zato smo se mi odlučili da procenjujemo na sledeći način.
Koristimo EUROTAX katalog, gde imamo uvid u realne trenutne cene automobila, kako ne bismo subjektivno posmatrali Vaš automobil prilikom otkupa. U obzir uzimamo i starost automobila, njegovo stanje, izgled, koliko je očuvan, kakva je njegova oprema, ukoje je svrhe korišćen, da li su potrebna neka ulaganja ili ne.
Pozovite i pitajte koja je otkupna cena Vašeg automobila.
Koji su uslovi za otkup polovnih vozila?
Ako se pitate koje uslove treba da ispunite da bismo otkupili Vaš automobil, ili neko drugo vozilo, evo odgovora.
Prvenstveno da Vaš auto bude regularan!
Da ste vlasnik, ili imate ovlašćenje za automobil koji nam nudite!
Za sve što nije u skladu sa ovim ne možemo Vam izaći u susret, tj. Otkupiti Vaše vozilo kao putničko, teretno,…
Dakle ako se broj šasije i motora poklapa sa onim u saobraćajnoj dozvoli, i vlasnik ste ili ovlašćeni, pozovite nas.